Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zánět pupečníku s mírným krvácením nebo bez něho

Chtěla bych se zeptat ohledně pupíku. Asi týden po porodu začal pupík červenat a vytékat z něj hnis. Doktor mi předepsal Sumamed sirup. Jak mám o pupík pečovat. Jestli čistit lihem. Po vyčištění chlapeček pláče. Děkuji Sajdlová

Odpovědi na otázku

zaberu jenom antibiotika
zaberu jenom antibiotika .. oštrujíci lekar vam predpiše lieky a pravdepodobne aj na prečistení nejaku mastičku..
chce to antibiotika
Všechno se časem zahojí, lékař pravděpodobně nasadí antibiotika ...
Antibiotika.
Zkuste betadínu a antibiotika
Léčebné použití Gotu koly též nazývané jako pupečník asijský má své kořeny v Indii, kde je stále součástí starodávné léčebné tradice nazývané ájurveda. Pověst o jejich léčivých účincích na kožní nemoci se postupně rozšířila z Asie do Evropy, kde se hojně používá k léčení popálenin a jiných poranění. Gotu kola je červeně kvetoucí rostlina, které se dobře daří v horkých bažinatých oblastech v Indii, na Srí Lance, Madagaskaru, ve střední a jižní Africe, v Austrálii, Číně a jižních státech USA. Vzhled této štíhlé popínavé trvalky se mění podle toho, roste-li ve vodě (široké vějířovité listy), nebo na suchu (malé tenké lístky). K léčebným účelům se nejčastěji používají listy.
určitě to chce antibiotika,hodně větrat a dr vám předepíše něco na vyčištění
Základem léčby je podávání antibiotik. Lokální ošetření vám doporučí lékař, podle toho, jak se zánět vyvíjí.